Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

miercuri, 1 decembrie 2010

Ploaie îngheţată, nene!

Frate, vin acasă, îmi dă bunică-mea bip, o sun pe fix şi se chinuie juma' de oră să îmi zică că a plouat în Bucureşti nu ştiu cum dracu şi a îngheţat tot, sunt zboruri anulate, 41 nu merge, maşinile sunt blocate în trafic, oraşul este patinuar, iar fenomenul meteorologic atât de neobişnuit nu a mai fost observat în spaţiul carpato-danubiano-pontic de unsprezece ani (gen, vă vine să credeţi?!).
Cum să vă spun, poate pentru voi e nasol să staţi acolo şi să nu aveţi cu ce să ajungeţi la şcoli, licee, facultăţi, locuri de muncă etc. Pentru mine, ce să zic? Mă lasă rece. Cu ce mă ajută pe mine să ştiu că nu merge 41 de unşpe ore? Cu ce mă ajută să ştiu că s-a răsturnat o cisternă pe calea Giuleşti? Cu ce mă ajută să ştiu că drumurile naţionale sunt blocate? Nu cred că mă ajută cu ceva şi nu cred că, acum că ştiu, pot face ceva în privinţa asta. Ea nu, frate! Nu manifest interes pentru chestiile cu adevărat importante, nu îmi mai pasă de nimic de când am plecat, sunt rece, obraznică, am uitat de unde am plecat şi nu vreau să învăţ nimic. Şi are dreptate. Sunteţi de aceeaşi părere cu ea, nu?
Am fost rece pentru că am ascultat-o ca apoi să îi zic că mă doare fix în pix de tramvaiul 41. Am fost obraznică pentru că am ţipat să mă lase să vorbesc când ea mă întrerupea din trei în trei secunde doar din cauză că instinctul ei feminin îi spunea că am terminat ideea. Terminasem argumentul, nu şi explicaţia. Am uitat de unde am plecat pentru că nu mă interesează că a plouat nu ştiu cum dracu de a îngheţat tot. Nu mă mai interesează nimic pentru că nu m-a interesat asta şi nu vreau să învăţ nimic pentru că nu consider că pot învăţa ceva din acest fenomen de-a dreptul straniu.
Frate, nu mă prind. Înţeleg că Bucureştiul e patinuar şi înţeleg că se circulă naşpa (oricum aşa se circula în fiecare iarnă), dar nu înţeleg ce pot să rezolv eu de aici acum că ştiu.

5 comentarii:

  1. se circula naspa mereu:-j.si defapt sa sti ca adevaratul motiv pentru care nu a mers 41' a fost ca e 1Decembrie.:|nu pentru ca a deraiat un tramvai.
    p.s.foarte ari posturile tale

    RăspundețiȘtergere
  2. da,da.:-L nu a mers 41 si am degerat eu pana la mall.:|
    ce ne trebuie noua 1 decembrie?:|
    o zi de sarbatoare,si restu' de prostie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi pare rău, dar pe RealitateaTV şi pe PrapădTV (a se citi Antena3) au zis că sunt îngheţate cablurile de la tramvai (şi le-a arătat şi în poze!!), deci eu îi cred. :))
    Bine, ştiu că mereu la ştiri parcă e de trei ori mai rău decât e în realitate, dar îi iertăm

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu ce ajuta pe altcineva informatiile despre tine?

    RăspundețiȘtergere
  5. au fost si cablurile inghetate si toate alea dar motivul ilustrat in statie era: azi, de 1 Decembrie ziua nationala a Romaniei tramvaiul 41 nu circula!
    Pan' la urma nu are importanta de ce nu a circulat 41,right?:))
    plus ca asta e rolu lor.sa faca tot posibilu sa aiba audienta!

    RăspundețiȘtergere