Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

duminică, 26 decembrie 2010

Manele-n pana mea!

Băi, să nu mă înţelegeţi greşit. Nu caut să vă stric şi vouă buna dispoziţie, dar pentru cei care nu ştiu, mă descarc scriind.
Să încep cu începutul. Aseară, ora zece. Eu înjuram în stânga şi în dreapta, stăteam cu telefoanele în mână, iar nimeni nu-mi răspundea la mesaj. Le trântesc în pat şi încep să mă uit în gol. Ceva tot nu mă lasă să mă gândesc în linişte. Idiotul de sub mine are manelele la maxim. Şi, de parcă nu era suficient, are şi camera exact sub a mea. Iar ăsta e momentul în care chiar mă enervez. Primesc un bip, sun înapoi, vorbesc la telefon, uit de prost. Fata cu care vorbeam nu mai poate să vorbească, închidem, iar aud manele. Mai stau până la doişpe şi mă culc.
Dimineaţă, ora opt. Mă trezesc din cauza soarelui. Mă răsucesc pe partea cealaltă, tot nu pot să dorm. Ceva nu era în regulă. Manele! Nu mă mai obosesc să îl înjur şi, până la urmă, adorm. Mai dorm o oră şi ceva, iar mă trezesc, aceeaşi problemă. Păcat că nu am vrut să mă trezesc sub nicio formă mai devreme de zece. Adorm iar. Se face zece, mă trezesc cu greu, fiind mai mult decât foarte obosită. Manelele tot se aud. Mă dau jos din pat plină de nervi, intru în baie, mă spăl pe dinţi înjurând.
Ies din baie, mă duc în sufragerie şi încep să ţip "Ori îi baţi ăstuia în ţeavă, ori dau şi eu drumul la punk!" Şi mi-a zis să dau. Şi exact asta am făcut. Să mă lase dracu-n pace cu muzica lui de trei lei jumate!
Tipul e un copil prost la vreo treişpe ani. Am mai avut eu "discuţii" de-astea cu el, dar măcar înainte asculta muzică mai normală. De când am plecat, văd că a luat-o razna. Şi să mor de nu las muzica deschisă până plec. Mă mai relaxez şi eu puţin că, până acum, doar el şi-a făcut de cap.
Ce mă enervează de fapt în toată situaţia asta, nu e că ascultă el muzică tare, ci că ascultă manele tare! Ce maică-sa s-a întâmplat cu lumea?!

3 comentarii:

  1. macar tu nu ii auzi pe vecinii tau cum se fut!
    si da,si la mine se aud manele.
    da' eu ma cert cu ei =))

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sa zic :))....si eu mai asc manele dar asc la casti :))....si nu la maxim.Oricum majoritatea copiilor la 13 ani asculta manele...asa ca e cam greu sa se schimbe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  3. ..:))eu imi aud mereu vecinii cand se fut =))

    RăspundețiȘtergere