Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Examene!

Da, examen la fizică şi chimie marţi (în aceeaşi foaie) şi miercuri la mate. Ce să zic? Ăia care ştiţi ce gen de "elevă model" am fost toată viaţa mea în şcoală (gen, zece în teză la română când s-a rugat o colegă de mine să învăţ şi am citit toate comentariile şi demonstraţiile o dată) aţi zice că nu am de ce să mă stresez.
Cum să mă exprim mai pe-nţeles? M-a mâncat în cur şi i-am zis minunatei mele mame că am examenele astea şi ce implicaţii au, iar ea o să mă omoare dacă iau mai puţin de A. Mai pe româneşte, mă stresez! Bine, nu chiar aşa de grav, dar totuşi, nu te simţi bine să ştii că o să te omoare maică-ta dacă nu iei maxim. Spre exemplu, azi (da, aşa mi-am ars eu sâmbăta) am recuperat jumate din săptămâna asta în care n-am avut şcoală decât marţi şi miercuri. Am stat şi am făcut exerciţii la chimie (am terminat toată unitatea de chimie din care dăm) şi prima unitate de fizică. Şi pe asta am stat toată ziua în care am făcut trei pauze de jumătate de oră fiecare. Mă rog, la mine, ziua începe la ora unu, când mă trezesc.
Ce e mai rău e că nu mai apuc să mai fac nimic. Mor cu fizica pentru că 75% din examen e fizică şi am de făcut o grămadă de pagini pe tema asta. Mai am două unităţi pe mâine şi ştiu că iar or să-mi ocupe 60% din zi. Dacă pentru examenul dinainte de examenul real mă chinui aşa, mi-e frică să ajung să aflu ce o să fac pentru examenul final.
Trecând peste, ţine-ţi-mi pumnii marţi şi miercuri!

3 comentarii:

  1. succes maa:x
    eu am saptamana asta teza la romana :))
    si dupa la mate. iac.!

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes şi ţie.. Toată lumea are câte ceva odată cu mine :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes!!:X:X
    Imi urmaresti si mie blogu please [-o<

    RăspundețiȘtergere