Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

duminică, 5 iunie 2011

Pentru tine

Asta e pentru tine. Pentru că eşti pufoşenia mea mică, pentru că toată ziua m-am gândit la tine, pentru că nu ne-am mai văzut de mult, pentru că mi-e foarte dor de tine. Pentru că mă faci să râd, pentru că mă faci să plâng, pentru că mă asculţi şi mă înţelegi, pentru că nu mă judeci, pentru că mă iei aşa cum sunt, pentru că nu vrei să mă schimbi, pentru că eşti perfect aşa cum eşti, pentru că îţi sunt datoare, pentru că suntem împreună de un an, pentru că vrei să mă vezi, pentru că eşti pervers în cel mai inocent mod posibil şi îmi place şi pentru că eşti sincer.
Pentru că nu eşti perfect, dar eşti perfect pentru mine, pentru că mă pui să mă culc, pentru că mă iubeşti şi pentru că şi eu te iubesc pe tine!

5 comentarii:

  1. doamne cata emotie ai pus in aceste cuvinte! Frumos frumos frumos frumos:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Pufosenie mica..:x stiam ca o sa faci o postare despre asta dar nu credeam ca o sa iasa asa:x

    Si eu te iubesc si tu ma iubesti,hehe ne iubim de un an >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaai:x ce dragut:ximi salta inima de emotii cand vad atata iubire=p~

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place asa mult, dar stii ce? Nu noua trebuie sa ne placa, ci lui si tie! :x

    RăspundețiȘtergere