Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

sâmbătă, 16 iulie 2011

De ce tocmai acum?

Îmi simt respiraţia fierbinte pe mâna stângă ce se prinde disperată de cearceaf. Îmi înfig unghiile în el de parcă ar fi ultima mea legătură cu lumea reală. Este numai vina ta. Mă faci să simt chestii pe care nu vroiam să le simt şi nici nu visam să le experimentez acum. De ce îmi faci asta? Nu trebuia să se întâmple acum.
Ai intrat în mine cu forţa, ca un virus meschin ce, de altfel, chiar eşti. Mi-ai intrat în tot corpul, mi-ai paralizat simţurile, nu mai simt nimic în afară de faptul că mă doare capul şi de greutatea ta. Cu un efort supra-omenesc, mă răsucesc şi eu, dar tot mă apeşi cu toată forţa. Intri în mine din ce în ce mai adânc. Te simt în fiecare celulă. Mă extenuezi, mă secătuieşti de orice fel de energie şi apoi nu mă laşi să dorm. Te-aş împinge, dar nu pot. Nu eşti nici deasupra, nici dedesubt. Eşti înăuntrul meu. Eşti una cu mine. Ne-am contopit. M-ai infectat.
Cu un ultim efort, închid ochii şi sper să reuşesc să adorm, iar când mă trezesc, sper să nu te mai găsesc aici. Uite ce îmi faci, RĂCEALĂ NENOROCITĂ!!
*da, am răcit, iar această chestie nu este luată de pe net.

4 comentarii:

  1. =)))))))0 Frate...esti geniala :)))))

    Eu chiar am crezut ca este vorba despre un "el" :)))))))))) raceala nenorocita =]]]]]] Ce mod ...pasional de a descrie o raceala =)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Lex!
    Ce m-ai speriat. Mă gândeam şi eu deja...
    Învinge răceala, ia un Coldrex Honey & Lemon. =))

    RăspundețiȘtergere
  3. pff,cand am citit credeam ca te referi la altceva.:)))
    sper sa te faci bine.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai fa prostii cu raceala, ca oricum faci destule si pe langa.
    Dar bate palma, si Steph e racita =))
    Fa-te binee >:D:D<

    RăspundețiȘtergere