Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

luni, 4 iulie 2011

Bianca

Pentru că ea e Bianca mea mică care se îmbrăca ciudat şi cu care nu am avut curajul să intru în vorbă până când nu a intrat ea. Ciudat cum îmi era mie nu ştiu cum să vorbesc cu o tipă cu doi ani mai mică ca mine când, altfel, mă bag în seamă cu toată lumea. În fine. Asta e pentru tine, pentru că ai fost blonda care s-a tuns ciudat, pentru că eşti unică şi pentru că ţi-a zis Paula că semeni cu Justin Bieber.
Pentru tot ce am făcut astă-iarnă! Pentru poza asta în care am ieşit amândouă ca naiba, dar pentru că încă rămâne una dintre cele mai frumoase amintiri. Pentru că am alunecat amândouă în faţa nenorocirii ăleia de Matiz albastru, pentru că am crezut că râdeam una de alta şi de fapt râdeam de noi, pentru că am mâncat covrigi, pentru că ne-am întâlnit cu Moni, pentru tot ce am făcut astă-iarnă.
Pentru râsetele în hohote, pentru că eşti pe Orange, pentru că eram singurele cărora ne plăceau şi RBD, şi Tokio Hotel, pentru că te-am cunoscut la careu, pentru că mi-ai semnat pe tricou şi pentru că vreau să ştie toată lumea că tu eşti pitica mea şi aşa ai să rămâi. Şi ne vedem la vară. Te iubesc!
Pentru cine e interesat, aici o şi găsiţi. http://hitosthebluuuemumbleee.blogspot.com/ :)

6 comentarii: