Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

luni, 23 iulie 2012

Pufoşenie!

Ne-am despărţit pe 4 aprilie şi n-am mai vorbit cinci zile. Pe urmă, te-ai luat tu de mine că am zis să rămânem prieteni şi că nu vorbesc cu tine şi iar am început să vorbim. Au mai trecut câteva zile şi deja începuserăm să ne comportăm de parcă nimic nu se întâmplase. Pe scurt, ăştia eram noi cei despărţiţi care vorbeau, se prosteau şi făceau tot ca şi cum încă erau împreună.
Ieri a fost o zi ciudată. O zi în care mi-a fost dor de tine ca niciodată. O zi în care tot ce am vrut a fost să fie totul bine şi să lăsăm tot ce am spus şi tot ce s-a întâmplat în urmă. Am vrut s-o luăm de la capăt. Te iubesc. Te iubesc şi ce am spus ieri a fost pentru că am simţit-o şi încă o mai simt. Am simţit-o din clipa în care ne-am combinat prima oară, pe 21 mai 2010. Mai ţii minte? Era o vineri şi îmi ziseseşi că mă duci la şcoală. Nu m-ai mai dus, dar a meritat. N-am să uit cât trăiesc ziua aia. Acum, au trecut doi ani şi două luni. Suntem încă împreună. Îmi permit să bag la grămadă timpul în care am fost despărţiţi pentru că n-a fost nicio diferenţă şi o ştii.
Mă simt uşor... Nu ştiu. Am avut o perioadă în care am crezut că oricât aş vrea eu să mă întorc la tine, n-ai să mă mai primeşti niciodată înapoi. Mi-am zis că e mai bine aşa, că viaţa merge înainte, că totul se întâmplă cu un motiv.  Da, se întâmplă. Asta s-a întâmplat ca să-mi pot da eu seama că nu pot să stau fără tine, că am fost făcuţi unul pentru celălalt şi că nu ne stă bine altfel decât împreună. A fost totul ca să învăţ să apreciez ce am înainte de a fi prea târziu. Am făcut alegerea potrivită. Mă simt acasă, mă simt împlinită, sunt fericită din nou.
Te iubesc! Şi nimic nu poate schimba asta.

*doi oameni care sunt făcuţi unul pentru celălalt vor găsi calea de întoarcere.

5 comentarii:

  1. Stii cum se spune.. doi fosti nu pot ramane prieteni decat daca nu s-au iubit niciodata sau daca inca continua sa se mai iubeasca..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos.
    E o poveste de dragoste, totusi.
    A doi oameni ce se iubesc.
    E greu sa nu fie frumoasa.
    Sper sa va petreceti tot timpul ramas din vietile voastre impreuna.
    Ar fi genial.


    P.S.: Frumos blog.



    xo xo


    Sunshine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci, cum te-am vazut aseara pe skypee nu cred ca te-am mai vazut pana acum. :)) Ma vedeam pe mine. :)) Stiu cum te simti si ma bucur pentru tine. <3
    In sfarsit ma intelege si pe mine cineva:))
    Take care. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos !
    Mă regăsesc aici ! :o3

    RăspundețiȘtergere
  5. superb...foarte foarte frumos...sper sa mai scrii un post despre asta peste inca 2 ani si 2 luni si sa fiti tot la fel de fericiti impreuna:o3

    RăspundețiȘtergere