Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

marți, 22 martie 2011

Frumos

Pusă în situaţia de a alege şi apoi pusă în situaţia de a nu a avea nicio altă opţiune. Ca de obicei. Când mi s-a deschis o uşă, a trebuit altcineva să mi-o trântească în nas. A trebuit cineva să mă împingă de pe marginea prăpastiei şi să mă privească zâmbind cum cad.
Nu dau vina pe ea pentru că îi e frică. Poate şi eu aş fi făcut la fel. Dau vina pe statul român care are nişte legi tâmpite şi pe mama care (ea are dreptate la faza asta) e imprevizibilă şi nu ştii ce poate face. Se pare că, până la urmă, trebuie să aştept cele patru luni înainte de a îmi vedea visul cu ochii. Înainte de a lăsa totul în urmă, înainte de a-mi îmbrăţişa viaţa veche şi lipsită de griji. O să treacă, nu zic că nu, dar am crezut în asta. Am crezut că e posibil şi pe urmă am văzut toată lumea mea nou-născută prăbuşindu-se sub ochii mei sticloşi privind cu neputinţă peisajul. Imaginile mi se înceţoşază şi se pierd. Iar pe fundal aud un râset meschin şi o voce spunându-mi "dacă n-ai făcut-o când erai aşa de aproape, nici ca ai să o mai faci".
Dar nu e aşa. Am să o fac! Pentru că am o ambiţie şi am un vis. Cum am mai spus, am un viitor de construit şi am o viaţă de trăit. Şi nu o să îi las pe alţii să îmi spună cum să o trăiesc cum nu am să îi las pe alţii să îmi construiască viitorul cum vor ei. Şi ştiu că dacă nu mi-l fac singură aşa cum vreau, nu o să-l facă nimeni pentru mine. E timpul să pun punct la tot ce se întâmplă în jurul meu şi să mă ridic în picioare pentru ce vreau eu să fac, pentru lucrurile în care cred şi pentru lucrurile importante pentru mine.
Mai pe scurt, nu-mi pasă când şi cum, dar am să o fac până la urmă pentru că nu am de gând să îi mai las pe alţii să decidă pentru mine. Şi asta este o promisiune!

5 comentarii:

  1. Imi place sincer cum gandesti. Ai voita si putere.Oricum,dupa cum te stiu eu,promisiunea asta o sa devina realitate.
    te iubesc mult. si asa cum am mai spus in aproape toate comentariile pe care ti le-am dat eu sunt aici,in fata calculatorului,oricand o sa ai nevoie de mine! stii asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca frumos. Macar mai poti inca sa speri ca se va intampla, si mai poti sa lupti pentru visul tau. Don't give up <3 And you know I'm here for you.
    Love ya! <3
    Steph.

    RăspundețiȘtergere
  3. :(..oare cat o sa mai astept
    Cand vi nu pleci nicaieri fara mine chiar daca te duci la mare la munte sau cine stie pe unde,sa nu te mai pierd iar

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici la baie n-o sa mearga singura [-x o sa ai tu grija de asta, Mihai :)) :>

    RăspundețiȘtergere
  5. @Zozo: Iti multumesc pentru incredere si pentru sprijin si pentru tot ce ai facut pentru mine de cand am inceput sa iti zic de toate cacaturile astea. Si imi multumesc ca m-ai ascultat mereu chiar daca le aveai pe ale tale. Si eu te iubesc <3
    @Mihai: Ha! :)) si stii ce vreau sa zic. Te iubeesc >:d<:*
    @Steph: Nici in halul asta =)) Si pentru primul comment, nu sper, ci stiu ca se va intampla. Am ajuns la concluzia ca daca traiesti din sperante, traiesti degeaba. Ai vazut recent de ce sunt in stare cand vreau sa fac ceva care stiu ca e posibil. Stii ca nu imi sta in caracter sa renunt. Si eu te iubesc. Si iti multumesc pentru sustinere. Trebuie sa vorbesc ceva cu tine. Am facut si eu cum ai zis tu o data-n viata mea si nu mi-a fost rau :))

    RăspundețiȘtergere