Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

duminică, 13 martie 2011

Eh...

Bun, ca să se ştie că asta nu va fi postarea care să mă facă cea mai întreagă la cap persoană în ochii voştri, o să încep prin a spune că râd. Nu ştiu de ce râd. Poate că tot ce am băut azi îşi spune cuvântul, deşi nu cred că am fost ameţită mai mult de cinci minute toată ziua. În fine. Postarea nu e despre ce, cum şi cât am băut eu azi. Postarea e despre faptul că mi se pare ciudat totul.
Trec de la o stare la alta. Ţin minte că în maşină nu scoteam două vorbe. Doar ascultam muzică şi mă adânceam în amintiri din ce în ce mai mult. Am venit acasă, am început să am grijă de maică-mea că a întors-o răceala mai nou. Pe urmă, mă schimb şi eu ca un om normal, mă aşez în pat, fac ce fac şi încep să râd gândindu-mă că în maşină îmi aminteam toate alea. Şi râd şi mai tare realizând că nu era nimic de râs în amintirile alea. Iar aici vine partea în care îmi dau seama că nu ştiu de ce râd de fapt. Chiar nu mă prind de ce am făcut toate astea. 
Bine, nu am de gând să vă zic la ce mă gândeam în maşină şi nu am de gând să vă întreb mai apoi dacă vouă vi se părea de râs. Tot ce vreau să zic e că mi se pare că tot alcoolul ăla îşi face efectul de-abia acum. Ce aiurea e, frate! Mă simt fericită, mă simt de parcă plutesc, mă simt ciudat! E naşpa, dar îmi place. Şi iarăşi râd! N-am văzut aşa ceva! Gata. V-am plictisit destul. Mă opresc din aberaţii. Vă iubesc pe toţi. M-a apucat şi iubirea! Şi iar am început să râd! (Dacă vă gândiţi să îmi spuneţi asta, jur că nu sunt beată. Sunt doar veselă. Şi nu cred că e de la băutură. E ţăcăneala mea periodică.)

*La mulţi ani, Zozo!

6 comentarii:

  1. Cica tacaneala periodica =))
    Si esti si nesimtita, ca ai baut fara mine. Te tin eu minte, lasa
    Te iubeeeeeesc! :x =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa, mihai =)) scurt si la obiect :))

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi iubita <3
    imi aduc aminte de cacactu' ala "zambeste,maine poate fi mai rau" si ma apuca si pe mine rasul :)) tre' sa-ti povestesc ceva,si am de gand sa ascult si ce era cu amintirile alea .
    te iubesc <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca e extraordinar de normal sa razi fara motiv.Traieste clipa!
    Daca as spune ca nu e normal probabil ca toti cei care au crize de ras , fara sa aiba un motiv [inclusiv eu ] s-ar intoarce impotriva mea :))

    P.S: rasul imgrasa :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Mihai: esti mai betiv ca mine
    @Zozo: nicio problema, iubita. Si eu te iubesc <3
    @Rose: rasul nu ingrasa, ci intinereste :))

    RăspundețiȘtergere