Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

duminică, 16 decembrie 2012

Eu nu pot scrie un final fericit

Nu ştiu unde să încep. Ne-am despărţit pentru că aşa a vrut el. Ştiu că m-a minţit, dar nu am ce să fac. Nu fug după niciun bărbat. Niciodată nu am făcut-o, iar el nu va fi primul.
M-am trezit cu ochii umflaţi de la plâns şi cu o inexplicabilă scârbă faţă de tot ce mă înconjoară. Am vrut să ies, să merg să-mi cumpăr haine, să îmi fac ceva la păr, să mă îmbrac ciudat, să fiu diferită. Mi-a ieşit, în mare parte. Nu a fost cum mă aşteptam, dar tot e ceva.
Am mers la maică-sa, la pub să-i mulţumesc pentru tot, să-i spun că nu ştiu când am să o mai văd şi, convinsă fiind de faptul că nu are nicio idee despre ce se întâmplase, am zis că merită să afle partea mea de poveste, să mă vadă în forma asta. Am vrut să ştie că nu sunt aşa de puternică cum par. Am vrut s-o las să mă cunoască exact aşa cum sunt: fragilă şi visătoare, sinceră şi rănită. Şi ea mi-a spus să nu îmi fac probleme, să nu mă supăr, că pot să trec oricând să vorbim, că nu meritam chestia asta şi că nici ea nu prea crede în ce mi-a spus el. Mi-au dat lacrimile. O să trec pe la ea miercuri să îmi iau lucrurile.
Până ieri, nu am realizat care a fost prostia mea în viaţă. M-am bazat mereu pe oamenii greşiţi. Ştiu că oamenii stau cu tine numai până pleacă, dar niciodată nu m-am aşteptat să plece cei în care aveam cea mai mare încredere. Zilele astea m-au învăţat că sunt doar două persoane care nu au nicio obligaţie faţă de mine, dar totuşi ar sări din pat la trei dimineaţa pentru mine, dacă ar trebui. Vă mulţumesc din suflet, fetelor! Nu vă daţi seama cât înseamnă pentru mine.
Mereu am fost aia care şi-a salvat prietenii de inimi frânte şi de orice fel de suferinţă interioară şi mereu, când a fost vorba să fac acelaşi lucru pentru mine, am eşuat lamentabil.
Sunt făcută bucăţi. Am fost fericită, am avut încredere şi am iubit enorm! Am fost dezamăgită cu prima ocazie. Mulţumesc. Ştiam că n-am fost făcută pentru finaluri fericite sau pentru poveşti de durată.

4 comentarii:

  1. Ar fi trebuit sa il lasi pe el sa il scrie, dar nu merita.. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca ai primit o astfel de lovitura chiar in pragul sarbatorilor..nici nu stiu ce sa spun pentru ca mereu cand se intampla astfel de lucruri nici o incurajare nu e suficienta , sau poate nu-s eu in stare sa o dau . Chiar imi pare rau pentru tine , bunul Dumnezeu sa te aiba in grija ! Sper sa treci cu bine peste tot ;( , incearca sa te bucuri de sarbatori..

    RăspundețiȘtergere
  3. deci numai prostioare gandesti mei..iarta-ma ca-ti spun insa viata e atat de frumoasa incat nu ai idee ce pierzi. iti pare rau ca te-a parasit? e vina lui, nu a ta..el pierde, nu tu..de obicei cei care te-au parasit se intorc.. insa nu merita sa astepti.. continua si gaseste-ti un baiat bun pt ca lumea asta are si de-astia mai speciali de care vrei tu insa nu-i vei gasi oriunde..ideea e sa fi mai deschisa cu toti oamenii, sa le acorzi prioritate egala tuturor iar din aceea sa spicuiesti ''necesarul''.. nu-ti spun ca va fi usor, nimic in viata nu este insa NU TE LASA NICIODATA BATUTA de viata! ai grija de tine si-ti doresc mult noroc pe viitor in dragoste, vei vedea ca totul va fi bine..

    RăspundețiȘtergere