Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Răscruce

Aş avea atâtea să îţi spun acum, dar sincer habar n-am unde să încep. Nu ştiu încotro să mai alerg. Nu îmi găsesc cuvintele sau sentimentele, sau capul.
E furtună în rai. Luna îmi zâmbeşte pe jumătate, în colţul gurii. Eu mă uit la ea pierdută şi o întreb ce face. Şi aşa vorbesc singură ore în şir despre nimic, pentru că ştiu că restul de oameni implicaţi în situaţiile care mă frământă nu se gândesc niciodată la ele. La ei, viaţa merge. Ceasul meu a stat.
Sunt prinsă la mijloc. Sunt undeva între vechi şi nou şi trebuie să aleg o parte. Cu cât stau mai mult pe gânduri, cu atât se adânceşte prăpastia. Mă văd căzând deja. Nu mai e nicio surpriză. Ce am să fac?
Fiecare are relele lui şi fiecare are bunele lui. Care e mai bun ca celălalt? Care e alegerea corectă? Bine, nu există corect sau greşit la întrebarea asta, atâta timp cât îmi pot justifica alegerea.
Sunt confuză. Mă culc. E a mia oară când mi-am spus că nu mai fac asta după ce beau.

4 comentarii:

 1. Azi cand am vorbit, erai ok .. ce s-a intamplat?

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu stiu ce sa-ti spun..intr-adevar dificil . In locul tau , eu as alege nou , pentru ca ce este acum vechi nu trebuia sa fie vechi , trebuia sa fie mereu la fel , adica nou , sau potrivit . A devenit vechi cu un motiv , de ce nu ar devenii iar vechi ? Oricum , lasa apele sa se linisteasca , stiu ca vei face alegerea corecta . Sa ai o iarna frumoasa ! :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc pentru incredere. O iarna frumoasa si tie! :*

   Ștergere
 3. alege noul, atata timp cat vechiul contine trecutul.

  RăspundețiȘtergere