Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

luni, 3 decembrie 2012

Aminteşte-ţi de noi

Hei. Ce faci, cum mai eşti? N-am mai vorbit de un timp. Eu am aşteptat. Am vrut să văd cât poţi sta fără mine. Mi-am dat seama cât de importantă sunt pentru tine. Şşt! Nu mă întrerupe.
Am vrut să îmi spun că asta a fost, că până aici ne-a fost, că nu-mi mai pasă de tine, că a venit ea şi mi te-a suflat fix de sub nas, că e vina mea, că e vina ei, nu ştiu... Am vrut să mă fac să mă simt mai bine chiar dacă însemna să mă mint singură. Mi-a ieşit. Am fost în stare să ştiu aseară că erai la nenorocirea aia de computer şi să nu îţi scriu de dragul de-a vedea cât de departe mergi. Dar azi ceva s-a schimbat. Azi nu mai e ca ieri. Azi am nevoie de tine şi doare. Doare ca dracu. Azi mi-am amintit de toate prostiile pe care le-am făcut împreună.
M-am aşezat în pat şi mi-am amintit de ziua în care te-am luat de la gară, de sentimentul ăla de căldură interioară şi de bine general care mă cuprinsese. Mi-am amintit de iarna trecută, de frigul de-afară, de zăpada din jur, de noi! Mi-am amintit de noi şi nu m-a interesat ce făceam. Eram noi, am avut ceva ce nu vreau să pierd. E atât de frumos şi atât de trist în acelaşi timp.
Ia-mă în braţe şi lasă-mă să plâng. Te iubesc, fraiere!

6 comentarii:

  1. Povestea vietii de adolescent . Stii , incearca sa iei tot ce-i mai frumos din asta . Cineva mi-a spus odata ca asa e adolescenta , ca nu se poate sa treci prin ea fara sa suferi si sa te indragostesti de 1000 de ori . Si daca treci fara sa suferi si sa te indragostesti inseamna ca ai pierdut tot ce-i mai frumos .
    Stii ca suferinta de acum iti va fi mai tarziu rasplatita cu o doza mult mai mare de iubire . Amintirile , lasa-le intr-o cutiuta din suflet si priveste spre viitor . Uita-te in oglinda si admira fata minunata pe care o vezi .
    Iarna e magica , deci fa in asa fel incat sa iti ocupi timpul cu alte lucruri , bucura-te de trecutul tau si fi indrazneata in viitor . O sa fie bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am vrut sa vad candva cat poate sta fara mine.. si m-a infiorat raspunsul..

    RăspundețiȘtergere