Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

luni, 13 august 2012

Identitate

Cine sunt, cine-mi zice buletinul că sunt? Nu. Sunt un om simplu care nu cred că mai are vreo vină. Cred că mi-am spălat păcatele la mână şi cred că am muncit destul. Nu.
Sunt una pe care stă un om la două dimineaţa să o caute de probleme şi de păcate noi. Sunt aia pe care cineva de-abia o aşteaptă să se facă majoră ca s-o poată vedea plecată. Sunt aia care n-are loc în propria casă. Sunt aia căreia unii vor să-i fabrice părinţi, când eu nu am cerut şi nici nu am nevoie.
Sunt un om singur. Mă simt în plus... la mine acasă.

4 comentarii:

  1. Va trece si perioada aceasta de singuratate. Nu ai de ce sa te simti in plus, pentru fiecare exista un loc bine pastrat:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Crede-ma ca stiu cum e, sa te simti in plus la tine acasa, acolo unde teoretic, tu ai un loc al tau. Stiu cum e. :) Toate trec. Cand? Asta nu stiu, acelasi lucru il astept si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam trist...de ce te simti in plus acasa? >:D<
    Sa sti ca trebuie sa fi cine vrei tu sa fi :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Să înţeleg că aici cititorii vorbesc singuri?

    RăspundețiȘtergere