Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

duminică, 17 aprilie 2011

Viaţa e mai bună când...

...eşti beat!
Poate sună puţin ciudat din gura mea, poate e ciudat că fac o postare despre asta, dar după seara asta, nimic nu mai e prea mult.
După o bere băută în maxim cinşpe minute şi după o seară de ocazii avute şi pierdute, nimic nu mă mai surprinde. Au fost nişte ore de râs aproape în continuu, de înjurat distanţa (tot râzând), de aşteptat încercând să nu adorm, de ascultat muzică veche şi aiurea, dar cu un oarecare sens şi bine, o manea de la Mihai. (Nu e vina noastră. Alcoolul.)
Oricum, cea mai epică mini-beţie, cea mai cretină şi cea mai trăită şi una dintre cele mai tari de până acum. A, şi una dintre cele în care am zis, făcut şi ascultat cele mai aiurea chestii.
Mâine seară o să fie la fel (Vecinul vrea să îmi aducă vodcă. E nebun!) şi dacă e mai rău ca în seara asta, nu răspund pentru absolut nimic din ce am să fac.
Iar acum, mă opresc pentru două secunde şi mă uit la mine. Mâine mă scol la nouă jumate şi la două fără eu încă stau pe postări. Mă duc la somn! ...Sper.

*La mulţi ani, Mihai şi Miruna! Vă iubesc!

Un comentariu:

  1. Iarasi bei fara mine =))
    Si polonezu' vrea sa iti aduca vodca, sau cine? :))
    Si la multi ani, Mihai si Miruna (si ea e floare? :-?)!
    Asa.. Deci daca mai bei ceva, ori imi dai si mie, ori ma suni sau ceva, ca eu ma imbat doar cand aud ce faci =))
    Baa, inca o chestie. Stii ce e miercuri? E 20. Si stii ce e pe 20 aprilie? 3 chestii =)) sa te vad :>
    Te iubeeeeesc :x
    Aaa, da. La mail iti fac reply ceva mai tarziu :))

    RăspundețiȘtergere