Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

joi, 14 aprilie 2011

Postare fără sens

De ce fără sens? Pentru că nu am despre ce să scriu. Am încercat să scriu despre 7000 de chestii diferite şi niciodată nu mi-a plăcut ce a ieşit la sfârşit. Acum, în loc să mai caut ceva despre care să scriu, mai bine nu mă mai chinui, nu mă mai strofoc şi scriu asta.
Asta e postare scrisă din cauză că Mihai se roagă de mine să scriu, efectiv. Bine, nu numai de-asta. Şi eu vroiam să scriu, dar m-am apucat de una din cauza lui. Şi îţi mulţumesc, băi, că m-ai făcut să fac altă postare fără niciun Dumnezeu. Nu o zic la mişto, nu o zic ironic, o zic pe bune. Măcar am scris ceva, nu? Măcar am mai făcut ceva.
Aşa. Acum, că am făcut postarea şi că i-am şi spus povestea, cred că pot încheia râzând şi cred că mă pot duce şi eu, ca un om normal, în sfârşit, la culcare.

3 comentarii: