Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

duminică, 23 ianuarie 2011

Trasă la indigo

Altă seară din alt weekend şi acelaşi lucru se întâmplă. Nu că stau eu trează până la ora asta să fac postări pe blog. Asta făceam oricum. Dar sa-ntâmplat din nou. Acelaşi lucru din acelaşi motiv. Ca şi tras la indigo. Poate şase beri şi o sticlă de vin chiar fac asta din tine mereu. Nu ştiu. Nu asta e important, oricum.
Important e că îmi vine să mă iau la palme din cauză că tot mai stau să mă gândesc dacă să o fac sau nu. De ce naiba nu pot spune o dată da sau nu? De ce mă mai întreb când răspunsul e evident? De ce mă feresc şi încerc din nou să spun nu fericirii? De ce? De ce zic într-una că ştiu ce e mai bine pentru mine, dar nu am puterea să accept binele ăsta?
De ce, pentru că am o conştiinţă nenorocită care nu îmi dă voie să îmi îmbrăţişez viaţa normală, fericită şi fără griji alături de oamenii care contează cu adevărat. Am o minunată gândire şi un suflet extraordinar care se gândeşte în primul rând la ce vor simţi ceilalţi. De ce?! De ce nu pot fi egoistă măcar o dată în viaţă şi de ce nu pot pune fericirea mea înainte de a altora măcar pentru o zi? Nu îmi trebuie mai mult de o zi. O zi să cred asta. O zi de egoism. O zi de evadare şi de rebeliune. Atât îmi trebuie. Doar o zi. Dar ziua potrivită. Şi de-abia aştept ziua aia. Ziua în care o să pot să ţip că am să fac asta şi că nimeni nu mă mai poate opri. Nimeni! Pentru că e viaţa mea şi pentru că m-am săturat să decidă alţii ce o să fac cu ea. M-am săturat! Iar asta e picătura care a umplut paharul.
Şi, până la urmă, ştiu că am să o fac. Atâta doar că nu m-am obişnuit cu ideea încă.

3 comentarii:

  1. Asa te vreau! Da-ne pe toti naibii! \m/ =))

    Nice postare, ma :x Si hmm.. crezi ca nu esti destul de egoista? =)) Glumeesc :*

    Keep up the good work ^^

    RăspundețiȘtergere
  2. pe mine de ce sa ma dea naibii..?>:P..rautatilor

    RăspundețiȘtergere
  3. da-ne naibii pe absolut toti chiar si pe tine :))(glumeaaam)

    Mi-a placut postarea asta... nu stiu de ce dar a fost ceva care m-a pus pe ganduri rau de tot :))

    RăspundețiȘtergere