Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

vineri, 21 ianuarie 2011

Şi îmi amintesc zâmbind

Din nu ştiu ce motiv, dau drumul la o piesă. Negativul începe, intră şi cuvintele şi îmi amintesc zâmbind de perioada în care melodia asta era nouă şi o ascultam non-stop în încercarea mea disperată de a-i învăţa versurile. Îmi amintesc zâmbind de vara lui 2009 şi de tot ce am făcut atunci. Tipul în verde, băieţii din faţa blocului, de blonda care s-a dovedit a nu fi aşa idioată cum o credeam, de gemenii "două beţe înfipte-n cur", de chips, de inimioare, de pasiunea mea pentru graffiti care a început atunci, de cum am învăţat străzile pe dinafară, de părul meu lung, de mersul desculţă prin ploaie, de telefonul meu nou care acum e varză şi de toate chestiile pe care le făceam. Era vremea în care nu beam decât cola, nu fumam, banii se duceau pe cola, gumă şi îngheţată, stăteam în fiecare zi cu orele pe maşina aia roşie pe care m-am trântit eu şi i-am strâmbat tabla (şi nu, n-aveam o tonă), vremea în care stăteam pe hi5, nu îmi făceam poze decât foarte rar, am dat-o în bară cu primul tip, mi-am format personalitatea, am început să ascult punk, am fost turist în Londra, mi-am schimbat stilul şi alte şapte mii de chestii pe care nu mi le mai amintesc.
Dar totuşi, îmi e dor de toate chestiile astea de care am fost în stare să-mi aduc aminte. Şi îmi amintesc zâmbind.

5 comentarii:

  1. Steph.. cea careia ii era lene sa dea login21 ianuarie 2011 la 21:10

    ce taree :x si sa nu uitam ca in vara aia mi-ai zis mie dexordonel :x =))

    E super tare postarea >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. dezordonel*

    m-am luat cu dexu` ma-tii =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e vina mea ca fata are nevoie de un dex =))
    Dezzo si Dizzo <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu dau comm nici de al dracu ..ca m-ai enervat ca ma ia somnu asteptand sa te intorci..sa vorbim si tu ce faci ..imi bag picioarele sa nu zic altceva si ma duc la somn..vorbim

    dar totusi am dat comm;))

    RăspundețiȘtergere
  5. e bine ca iti aduci aminte zambind...eu daca imi aduc aminte incep sa plang asa ca mai bine nu imi aduc aminte .....

    RăspundețiȘtergere