Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

La fel ca înainte

Un singur cuvânt pot să mai zic. Ştiam. Ştiam că aşa o să fie. Pur şi simplu ştiam.
Sunt singură, mi-e frig şi, de parcă nu era suficient, maică-mea mă bate la cap să îi spun ce simt. Aţi simţit vreodată că exact persoana căreia nu îi puteţi spune tot pentru că nu va fi de acord, vrea să îi spuneţi? Aţi fost vreodată în situaţia de a spune "să-mi bag picioarele în ce crede ea că ar trebui să fac cu viaţa mea"? Aţi simţit vreodată că persoana care vrea să vă facă bine, prin ceea ce face, vă face de trei ori mai mult rău?
Nu vă doresc. Crede-ţi-mă.

4 comentarii:

  1. Da stiu si eu cum e...pur si simplu te opreste ceva sa ii spui ce simti.Ai impresia ca o sa te judece.

    RăspundețiȘtergere
  2. da asa e ai dreptate...am trecut si eu de fooooarte multe ori prin asta...sica prostu' am spus si da...a fost mai rau...dar data viitoare nu mai spun.

    RăspundețiȘtergere
  3. stiu cum e. te opreste sa-i spui ce simti pentru ca stii ca a-i rani-o.
    cel putin,eu prefer sa tac din gura decat sa o vad pe ea distrusa. adica,stiu ca imi vrea binele,dar...nu intelege ce simt.
    mai bine sa tac si sa plang eu,decat sa urlam una la alta si dupa sa suferim amandoua. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ooo, doamne. Imi pare rau pentru asta, ma. Dar daca nu ii poti spune ei, spune cuiva care va intelege. Pentru ca exista destule persoane care sa o faca, right? Te iubiiim >:D<

    RăspundețiȘtergere