Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Fericire scumpă şi de scurt metraj

Am realizat şi eu în sfârşit că fericirea chiar e scumpă şi de scurt metraj. Tot ce te face să zâmbeşti costă, nene. Dar tot! De ce? Nu zic că vreau ca de mâine să fie totul pe de-a moaca şi să nu mai existe bani pe lume. Ştiu că lumea ar fi mai fericită aşa, dar nu se poate. Asta e.
Ce vreau să zic este faptul că am descoperit că, dacă ai bani, ai fericire. Nu în toate cazurile, dar în al meu, da. De unde să încep? În primul rând, drumul până-n România costă. Ţigările costă, berea costă, guma de mestecat costă, hainele costă, pantofii costă, genţile costă, valizele costă, mâncarea costă, căldura costă, apa caldă costă, apa de la robinet costă, internetul costă, telefonul costă, electricitatea costă, transportul costă, biletele de tren costă, pastilele costă, caietele costă, cutiile (obsesia mea) costă, markerele costă, contul pe unele site-uri costă, cărţile costă, cosmeticele costă, tunsul costă, accesoriile costă, sucurile costă, publicitatea costă, toate costă! Până şi Trompi costă!
Şi ce e cel mai nasol e că nu folosim mult toate chestiile astea care costă. Îţi iei un Trompi, în cinci minute l-ai terminat, îţi trece pofta ceva timp şi dup-aia ţi-ai mai lua unul. Îţi iei o cămaşă, o porţi de câteva ori, după cinci spălări se mai şterg culorile, o mai porţi o dată, de două ori şi o arunci în fundul dulapului.
Nu există lucru pe planetă care să fie gratis, să te facă fericit şi să dureze mult. Nu există. Sau dacă există, nu l-a descoperit omenirea. Şi nu înţeleg. De ce fericirea, cel mai minunat sentiment de pe planetă, trebuie să fie aşa de scumpă şi de scurt metraj?

5 comentarii:

  1. Trompi costa =)) Si Fulga cu ciocolata costaa [-( =))

    "Nu există lucru pe planetă care să fie gratis, să te facă fericit şi să dureze mult. Nu există. Sau dacă există, nu l-a descoperit omenirea."

    Esti tu prostanaca si nu ti-ai dat seama :)) Prietenii sunt gratis, te fac fericit si dureaza mult. Ce mai vrei? :| Sau ce.. tu ma vrei doar pentru bani? :-w =)) cum a sunaaat.. =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai sunt si unele momente de fericire pe care nu le poti cumpara cu toti banii din lume.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu, dar alea sunt rare.. si de nepretuit
    Si Steph, banii aia ii strangi pentru ce vrei tu. Tu ai zis ca ii cheltuiesti cu noi in Bucuresti. N-am zis eu nimic

    RăspundețiȘtergere
  4. e unic sentimentul de fericire si de-aia e asa scump.... parerea mea!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. da, ii strang pentru.. voi >:P =)) bine, pentru placerea noastra =)) ahhh.. 8-> momentan sunt falita.. =)) da' am aproape 150 de lei de care nu ma ating [-x

    RăspundețiȘtergere