Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

luni, 3 ianuarie 2011

A doua faţă a fericirii

Da. Trebuia să se ajungă şi aici, nu? Trebuia ca până şi fericirea să aibă două feţe. Trebuia să ajungem şi în momentul ăsta. Trebuia să plâng iar!
Fără să vă plictisesc prea mult, pentru că şi aşa nu am inspiraţie, mâine plec. Da, mâine plec. Mâine plec şi se termină tot frumosul ăsta care m-a ţinut în braţe două săptămâni. Revin la ce eram. Românca din Londra care îşi plânge oraşul şi prietenii. De ce? De ce să nu pot iar să dorm din cauză că mi-e perna prea udă, de ce să zic iar "duminica asta nu mai plâng", de ce să plec din nou şi să-mi fie dor de toată lumea, de ce? De ce toate astea? De ce nu poate totul să fie mai simplu? De ce toate uşile mi se trântesc în nas şi de ce trebuie să aştept încă şapte luni jumate ca să mă întorc înapoi?
În altă ordine de idei, ţin să vă mulţumesc tuturor. Tuturor celor cu care m-am văzut cât am stat în ţară. Nu vă daţi seama cât de bine mi-a prins şi cât de dor îmi era de voi. Şi, deşi ştiu că majoritatea nu vor citi postarea asta, vă promit că o să mă întorc pentru voi mereu.
Ce să mai zic? Mă opresc. O să treacă greu ca naiba timpul ăsta, dar merită aşteptarea. Ştiu asta! Şi o să vedeţi voi de ce.

*Mihai şi Steph, să nu vă prind că ziceţi ceva de "la vară" în  comment-uri  că stricaţi surpriza!

8 comentarii:

  1. i'll miss you :-<
    bye,honey. Don't forget : Dj Zozo loves you :">

    RăspundețiȘtergere
  2. zi mersi ca nu esti rupta de lume detot.vezi partea buna a lucrurilor.gandeste'te ca putea sa fie si mai rau:))merge mereu:)
    love ya'<3

    RăspundețiȘtergere
  3. @Zozo: Lex. loves you, too. I'll miss you a looooot!
    @Alexa: ily too. Surioara mea de pe Facebook >:D<
    @Moni: de obicei, eu eram aia cu ganditu` pozitiv. Merci ca mi-ai adus aminte ca mereu se poate mai rau.
    Va iubesc mult, bai! <3
    Ne vedem la... vara :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Da deci la vara o sa se.... :-s
    Dati un pachet de Dunhill rosu si va zic :):D

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand am citit prima oara titlul ma pregatisem ...cu popcorn cu seminte...credeam ca e mult de citit:)) Nu te-am vazut niciodata dar sunt tare curios sa stiu care e surpriza aia :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Mihai: sa nu ii dea nimeni tigari ca tot pe el il bat :))
    @Florin: aflati voi toti la vara ;) si chiar nu aveam inspiratie la ora aia. Scuze daca te-am dezamagit :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu-i dati la mihai tigari, dati-mi mie =))

    Si frateee... mi-e dor de tine :((

    RăspundețiȘtergere