Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

duminică, 23 septembrie 2012

Prematur

Dimineaţa devreme. M-am trezit prea devreme şi nu mai pot să dorm. Mi-e frică să cobor din pat. E prea frig în casă. Afară e frig şi plouă. Eu mă gândesc la noi, mă gândesc la tine şi la cum n-am fost împreună în niciun septembrie.
Am un virus în sânge. Se ţine de mine de două săptămâni şi nu mai scap de el. Am răcit ca dracu şi e oribil.
Parcă totul e pe dos. Nimic nu mai e bine. Îmi e dor de tine. Afară plouă şi e frig.

2 comentarii:

  1. Mda..stiu cum zici .. Darrr hei , nu lasa toamna de afara sa intre in sufletul tau si sa ramana acolo , daca este deja in sufletul tau , prinde soarele si coaseti-l in suflet .. Usor de zis nu ? Ei bine , cred ca tuturor ne e dor de cineva , fi optimista si gandeste-te ca toate o sa se rezolve , pana la urma urmei daca nu ti-a fost dat sa fi cu el , inseamna ca meriti ceva mai bun sau inseamna ca altcineva iti este dat sa vina si sa iti stearga lacrimile . Sau poate el se va intoarce .. Orice se poate intampla ! Numai bine iti doresc!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. cum e toamna acum la tine?s-a imbunatatit?

    RăspundețiȘtergere