Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

sâmbătă, 26 mai 2012

Promisiuni

Acelaşi el cu aceleaşi aere de "ştiu că mă vrei", aceleaşi cuvinte şi aceleaşi situaţii. Am un deja-vu continuu.
Nu am să îl contrazic, are dreptate. Mă citeşte ca pe o carte şi chestia asta mă enervează la culme. Nu pot să câştig cu el, dar de data asta am să îmi fac ambiţia.
Îl vreau, dar pot şi fără. Nu e fructul interzis. E un el pe care îl pot avea oricând, dar nu vreau. Dacă vroiam, o făceam de mult. Nu e cazul. Am să demonstrez mie şi lui şi întregii lumi de data asta că atunci când vreau ceva, primesc şi că atunci când ştiu că pot avea, dar e mai bine fără, mă abţin. Am să îmi dovedesc că am limite şi standarde şi principii şi control asupra mea şi asupra a ceea ce fac. De data asta, am să spun nu tentaţiei. Şi tentaţia e mare.

- Şi totuşi, de ce eu?
- Sincer?
- Da.
- ...Pentru că eşti diferită.


Va veni în curând timpul când vei realiza cât de diferită sunt de fapt. Va veni timpul în care îţi voi arăta că am fost produsul care a spart tiparele. Am să îţi arăt că nu sunt cum mă crezi. Ai să vezi cât de diferită sunt.
Spune-mi că pierd. De fapt, câştig. Cât timp nu îţi dau ce vrei, te pot ţine în palmă.

Un comentariu: