Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

joi, 22 decembrie 2011

Odihneşte-te în pace!

Mai ştii, Miruna, (dacă citeşti) când ne-ai făcut poza asta? Asta e ultima poză cu ea pe care o mai am. Din ziua asta sunt ultimele. Şi regret.
Regret că nu am petrecut mai mult timp cu ea cât am avut timp, cât a fost acolo, lângă mine, iar acum e prea târziu. Nu mai e. Regret pentru că acum voi privi la cer şi voi şti că mă vede cum o dezamăgesc când fac prostiile pe care ea mi-a zis mereu să nu le fac sau voi şti că mă vede în clipele fericite şi voi vrea să fie lângă mine acolo ca să se bucure cu mine şi pentru mine. Întotdeauna mi-ai fost alături. M-ai iubit de parcă tu m-ai fi făcut, nu mama. M-ai crescut la fel. Şi acum ştiu că ai vrea să mă mai auzi odată şi să îmi zici că nu mai poţi sta mult, dar că eşti mândră de mine şi că nu puteai să îi ceri lui Dumnezeu mai mult decât pe mine. Şi că nu a trebuit să mă ceri. Mereu m-ai înţeles şi te-ai bucurat pentru mine. M-ai iubit îngrozitor de mult şi o realizez acum, când nu mai eşti aici să ţi-o spun.
A murit azi, la 16:10, ora României. Eu am aflat la douăzeci de minute dup-aia. N-au vrut să-mi zică, dar ştiam că altceva nu putea fi. M-au chemat acasă. Mama era acolo când am ajuns. Mi-a zis să stau jos, n-am vrut. Şi ea a început să plângă. Eram sigură că avusesem dreptate, deşi aş fi dat orice să nu fi avut.
Ai murit. Odihneşte-te în pace! Nu am ajuns să îţi spun asta până acum, dar ştii foarte bine că ai fost mai mult decât a fost orice bunică. Şi ai murit cu trei zile înainte de Crăciun.

4 comentarii:

  1. Pff, in primul rand, Condoleante ! Nu prea ma pricep la astea, dar .. imi pare foarte rau pentru pierderea ce ai suferit-o. Stiu cum e sa iti moara cineva drag[ mie nu bunica, Doamne Fereste !] dar strabunicul. si stiu ca este greu, pentru ca, uneori cand iti doresti sa ai acea persoana langa tine,stii ca nu mai poti ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Condoleante Ioana,in primul rand . Sunt socata,sincer...Stiu cat de mult ti-a fost alaturi bunica ta si cat de mult te-a iubit . Daca ai nevoie de ceva,de orice... Stii ca sunt alaturi de tine .

    RăspundețiȘtergere
  3. Condoleante, Lex. Imi pare foarte rau si chiar nu imi pot imagina ce simti. Stiu ca mi-ai povestit la un moment dat de bunica ta. Si chiar si atunci, erai foarte suparata, insa de bunica ta vorbeai foarte frumos.
    Daca... te-as putea ajuta cu orice zi-mi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu cum e sa-ti pierzi bunica, a mea a murit cand aveam 3 ani, abea imi amintesc de ea, dar mereu o fac cu lacrimi in ochi si tot ce fac azi o fac pentru ea si incerc sa o fac mandra prn tot ce fac.

    RăspundețiȘtergere