Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

duminică, 8 mai 2011

Vă mulţumesc tuturor

Asta e pentru cei care mă urmăresc. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că îmi citiţi blogul, pentru că vă luaţi din timp ca să faceţi asta, pentru că îmi arătaţi că nu muncesc degeaba şi că există cineva căruia îi place. Vă mulţumesc pentru că, prin faptul că mă urmăriţi, mă încurajaţi să continui, pentru că (unii dintre voi) citiţi cu interes aberaţiile mele zilnice şi, până la urmă, pentru că vă pasă de munca mea şi pentru că o apreciaţi.
Ce aş mai vrea să zic este că pe unii dintre voi nu vă cunosc şi chiar mi-ar plăcea să ştiu pe unde mi-aţi găsit blogul. Nu de alta, dar numărul necunoscuţilor ce îmi citesc blogul a crescut brusc şi chiar mi-ar plăcea să ştiu unde m-aţi găsit şi, fie prin bloguri, fie prin alte mijloace, să ne cunoaştem mai bine.
Încă o dată mulţumesc şi sper să am parte de cât mai mulţi oameni ca voi în viitor.

8 comentarii:

  1. Heeeey nu-mi mai multumi! Pentru ca ,prin postarea asta, mi-ai multumit si mie =]]
    Trevbuia sa scrii acolo : "multumesc tuturor mai putin lui Rose ..." =]]

    N-ai pentru ce bai >:D<
    Si nu sunt aberatii :)) Sunt lucrurile prin acre treci tu in viata de zi cu zi, uneori poate sunt nimicurile pe care tu intr-un fel sau altul le faci importante sau tragediile care ti se intampla si multumim ca impartasesti asta cu noi. pentru ca poate ca si noi trecem prin aceleasi chesti ca tine si e bine sa stii ca nu esti singurul care esti lovit de tot feluld e chestii in fiecare zi .

    Si sa nu te gandesti vreodata sa te opresti! [-(

    Take care >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ai de ce sa ne multumesti.
    ne face placere <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca noi trebuie sa-ti multumim tie, nu invers :))
    E o placere sa citesti niste cuvinte simple, dar aranjate intr-un fel cu totul special.. Adica asa, cum scrii tu. Pentru ca scrii frumos <3
    Si inca o chestie. Ce m-as face eu pana la scoala daca n-as avea ce citi? :))
    Te iubim, baa <3

    RăspundețiȘtergere
  4. N-ai de ce sa multumesti.
    Oamenii revin cu placere daca le place ceva.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Lex, :)) pe mine nu ma cunosti in carne si oase, dar stii ca ti-am gasit blogul prin colaborarea ta cu Steph.
    Daca tot ai multumit eu zic: Cu placere! Si, si eu iti multumesc pentru ca scri si si pentru ca imi mai citesti blogul cand apuc sa scriu. Esti un inger! Da' inca nu zbura de langa noi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dap, subscriu la ce a zis 29Decembrie. Ne place place place!! :)

    RăspundețiȘtergere