Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

sâmbătă, 21 mai 2011

Un an

Da, greu de crezut, având în vedere că este vorba de mine, dar am reuşit să facem un an. Un an împreună. Un an cu bune, cu rele, cu dor, cu lacrimi, cu chestii bune şi mai puţin bune, dar un an cu iubire. Şi s-a făcut un an.
Din ziua aia frumoasă de vineri, 21 mai 2010 şi până acum, am fost şi am rămas împreună. Chiar dacă am plecat eu din ţară şi chiar dacă nu am reuşit să fim unul lângă celălalt cât ar fi trebuit de fapt să fim, s-a făcut un an. Am reuşit să demonstrăm lumii şi să ne demonstrăm nouă că distanţa este doar un test ca să vadă cât de departe poate călători iubirea. Am reuşit să dovedim că e real faptul că distanţa nu este de-ajuns ca să despartă două inimi cărora chiar le pasă.
Trebuie să spun că e mare lucru că ai făcut un an cu mine. Nu mulţi pot să stea cu una ca mine aşa de mult. Şi nici eu nu pot să stau cu mulţi atât, dar uite că am putut cu tine. Şi ăsta e un lucru mare. E un lucru de care ar trebui să fim mândri amândoi.
Ce să zic? La mulţi ani şi să trăim, nu? Îmi pare rău că ziua asta e doar o altă zi banală, la fel ca celelalte zile în care ne gândim unul la celălalt şi în care nu putem fi împreună. Chiar dacă eu sunt aici şi tu eşti acolo, dacă tot am ajuns până aici, cred că asta înseamnă ceva. Şi am să mă întorc.
Te iubesc!

Edit: A zis bunică-mea că a plouat în Bucureşti şi că, dacă plouă la o aniversare, e semn de belşug. Tocmai am început să îmi iubesc viaţa la maxim. 
Asta a fost cea mai frumoasă zi!

10 comentarii:

  1. A zis bunica-ta ca daca ploua la aniversare, e semn de belsug? :)) Da; ea de unde stie? Sau a zis doar asa..?

    Am spus-o azi si o mai zic odata: La multi aaani! >:D< Sa traiti impreuna pana la adanci batranati, apoi pana la moarte, si apoi.. dupa moarte! <3
    Va iubesc, va iubiti, il iubim si ne iubeste si.. te iubiiiim!! <3
    [am uitat ceva? :))]

    RăspundețiȘtergere
  2. Multi multi inainte!
    Sunteti un model pentru multi . :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta arata cat de mult te iubesc,ma iubesti si ne iubim

    Frumoasa mea mica>:d<

    RăspundețiȘtergere
  4. cat de draguuut. :o3
    dar vii la vara in romania nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, vin :)
    Si multumesc pentru urari, peoplee!
    I love you to Pluto and back! <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna. Ti-am acordat un premiu de "Cel mai bun nou blog" pe blogul meu. Regulile sunt: Sa scrii pe blogul meu cum ai ajuns sa faci ce faci (daca ai o pasiune pe blog) sau daca nu, sa scrii pasiunile tale. Te astept cu un raspuns pe blogul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. frumos, e ceva mai mult decat simbolic in zilele noastre.
    la cati mai multi !

    RăspundețiȘtergere