Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

luni, 23 mai 2011

De ce o faci?

Nu fac postarea asta din plăcere, ci din cauză că m-am plictisit. Am fost întrebată de un milion de ori cum de sunt în stare să o ard cum o ard fără să îmi fie frică că am să mă ard şi eu într-o zi.
Nu, fraţilor, nu îmi e frică. Încă nu are de cine să îmi fie frică. Încă nu am de ce să mă stresez. Zic ce vreau despre cine vreau pentru că sunt foarte conştientă de faptul că respectivul sau respectiva despre care îmi dau eu cu părerea nu are ce să îmi facă. Plus de asta, să vă explic o altă chestie. Eu spun ce spun şi scriu ce scriu nu neapărat ca să le placă lor. Cui nu-i place, să nu mă citească. Mi se rupe. Nu primesc niciun ban din ce fac. Mai bine aş avea trei oameni care să îmi înţeleagă gândirea decât treizeci de oameni care să se uite la ce zic ca mâţele în calendar, dar să le placă totuşi ceva stupid; design-ul spre exemplu. Dacă zic ceva, zic pentru că simt nevoia de a o face. Este blogul meu şi scriu ce vreau pe el.
N-am să am trafic, n-am să am cititori, n-am să am comment-uri, n-o să mă aprecieze lumea. Hai să vă zic o chestie. Dacă o făceam pentru toate astea, mă lăsam de mult. Nu mă prea interesează toate chestiile astea. Toate sunt relative. Cititorii vin şi pleacă. Sunt şi ei oameni şi oamenii te vor lăsa mereu baltă pentru ceva mai bun. Aici nu mă refer şi la ai mei, bineînţeles. Nu o fac pentru lume. O fac pentru mine. O fac pentru că mă ajută, pentru că în loc să ţin toate chestiile astea în mine sau să i le spun singurei persoane care mereu este lângă mine (ştii cine eşti), mai bine le scriu aici. Nu îmi pasă cine le vede, cum le vede, ce crede de ele. Când mă iau de lume, am un motiv să o fac. Eram pe cale să mai fac o postare critică, dar nu mi-a plăcut ce a ieşit la sfârşit.
Ca să vă răspund la întrebări, minunaţii mei prieteni cărora vă pasă dacă am să mă ard sau nu, o fac pentru că vreau, pentru că pot, pentru că îmi place, pentru că mă face fericită. Dacă aţi înţelege cum oamenii pot merge şi pe principiul ăsta şi l-aţi urma şi voi, lumea ar fi un loc mai bun pentru toţi.

4 comentarii:

  1. Sa stii ca atitudinea ta imi place mult. Doar daca as fi si eu mai indrazneata. Eu sunt o tampita careia ii pasa de pareri si asta a facut sa simt ce am simtit azi. Nu cred ca voi scrie vreodata asta pe blog, ma simt doar umilita, dar nu conteaza. Tu esti curajoasa, eu nu. Aici este dovada diferentei intre oameni. Eu sunt indrazneata si tupeista cu persoanele care nu merita, in rest sunt... eu. Ai dreptate si in privinta blogului, faci ce vrei cum vrei, doar e pentru tine. Noi doar avem onoarea de a citi ^^. Da Lex, m-ai molipsit cu ^^!
    Ami
    *Ghici... browser :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Noua adresă a blogului meu...
    raspunsuri-pierdute.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow.. Ce te-a apucat sa scrii despre asta? :))
    ai dreptate, cui nu-i place, poate sa plece, ca mai sunt alti 10 carora le place. Am scris ieri un comm mai lung, n-a vrut sa se posteze, l-am copiat, si acum nu ma mai lasa sa dau paste.
    Keep going! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect .
    Un blog e pentru a-ti exprima gandurile si sentimentele, poate fi un jurnal virtual, mai mult sau mai putin ,sau poate fi ceva facut pentru fi citit. Superificial .

    Si stai tu linistita, ca cine iti citeste blogul isi da seama ca nu e fals, si nu se duce sa citeasca ceva facut de dragul de a o face ;)

    Cred ca ai cititori cu capul pe umeri :))

    RăspundețiȘtergere