Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

duminică, 6 februarie 2011

Februarie...

Când am zis că luna asta o arde dubios, chiar asta vroiam să zic. Cele mai aiurea sentimente, cele mai tâmpite chestii, tot ce poate merge rău, cele mai mari greşeli, toate părerile de rău, cele mai eşuate experimente, toate visele pierdute, toate amintirile care nu mai trebuia să se întoarcă, toate se strâng în nenorocirea asta de grupare a zilelor rele. Mai pe scurt, februarie.
De ce avem luna asta? Toate lucrurile rele se întâmplă luna asta şi totul culminează exact în mijlocul lunii. Valentine's day! De ce există aşa ceva? E un căcat comercial (ca şi Crăciunul, vorba maică-mii). Cu sau fără a avea o persoană iubită cu care să petreci această minunată perioadă a anului, tot o tâmpenie sinistră rămâne. De ce să avem trei săptămâni în care totul să fie roz şi plin de inimioare? De ce să avem trei săptămâni în care toată lumea să încerce disperat să se combine? De ce să am trei săptămâni în care să mă iubeşti mai mult decât pe mă-ta ca după jumătatea lunii să mă dai dracu? De ce să dau bani pe tine şi pe cadoul tău ieftin pe care mai apoi ai să-l arunci într-un colţ? De ce să mă prefac că îmi place ce mi-ai luat numai din cauză că mă minţi spunându-mi că te-ai chinuit trei săptămâni să mi-l găseşti? De ce toate astea, pentru că ne-am combinat acum trei săptămâni de dragul de a nu fi singuri de ziua iubirii. Mă laşi? Mi-e lene să joc jocul ăsta. E o tâmpenie, oricum. Şi oricum, după paişpe, o să mă dai naibii. Mai bine nu, iubire.
De anul trecut, am început să-l urăsc. Şi nimeni şi nimic nu îmi poate schimba decizia. Am zis că, orice-ar fi, Valentine's înseamnă cafea cu fetele în oraş. Indiferent de oraş, situaţie materială sau de care dintre noi are pe cineva. Pentru că refuz să intru în tiparul ăsta idiot. Refuz. Pur şi simplu. Să nu ştiu şi să nu aud!
Un februarie cât mai fericit să aveţi. Sper ca, măcar pentru voi, să fie o lună acceptabilă.

6 comentarii:

  1. noi am hotarat sa bem :)),mrg pe 13,ca 14 e Luni :-@.
    e al 3-lea a singura de Valentine's Day si ghici ce: ma simt perfect! <3
    nu-mi mai cheltui banii pentru idioti. cu banii astia pot sa-mi iau tigari,cola si ciocolata. si bere:"> ce altceva poate fi mai frumos?

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. E "dubioos" =)
    2. La mine e al 12-lea an in care sunt singura de valentine's. Si nu vad nicio diferenta :))
    3. Perioade de cacat vor exista tot timpul. Doar ca tu ai fixatia asta cu februarie din cauza lui valentine's.
    4. Cand pica 14? Ca daca e vineri, va trebui sa-i zicem LMA la dopu' :)). Shit.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Zozo: La mine e traditie cu cafeaua. De cand, anu` trecut, mi-a facut dobitocu` figura si nici nu m-a sunat de Valentine's si am baut cafea la Starbucks cu Dana, nu mai stiu altceva. Plus ca m-am saturat de bere. Vreau o cafea.
    @Steph: Tu niciodata nu ai avut pe cineva de Valentine's. Normal ca nu iti pasa. Eu eram cu Bogdan anul trecut. Nu stiu daca ti-l amintesti. Nu conteaza oricum. Nu am fixatia cu februarie din cauza Velentine's-ului, ci din cauza ca chiar e o luna de tot cacatul. Si 14 pica luni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gata deja nu imi mai place luna februarie:))..am ajuns sa fiu de aceeasi parere cu tine

    RăspundețiȘtergere
  5. pana acum e totul ok... si in ceea ce priveste valentine's day asta.... eu nu ma stresez. Sunt singur ma doare la basca cum spunea un prieten de-al meu (Gogaie =)) )

    RăspundețiȘtergere
  6. te doare nu te doare dar merge o bere cu baietii..:))sau poate dai de disperate care vor cadou .;))

    RăspundețiȘtergere