Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

luni, 11 octombrie 2010

Iubitul

Da, ştiu. Am zis-o. Şi da, ştiu. O să intru în chestii personale, dar ştiţi ceva? Puţin îmi pasă! Puţin îmi pasă că e o treabă care nu îi priveşte pe mulţi. Şi nu aş face-o în mod normal. Dar o fac pentru că merită. O fac pentru că am avut norocul să dau peste un om aşa ca el.
Am avut norocul pe care nu îl au multe de a întâlni omul care să fie, cum vă place vouă să ziceţi, "făcut pentru mine". Nu ştiu cât de făcut pentru mine e, dar ştiu că nu am mai întâlnit pe nimeni care să fie la fel. Şi e mare lucru să ai norocul de a întâlni în sfârşit omul care să te iubească pentru ce eşti şi nu pentru cum arăţi. E mare lucru să te trezeşti zâmbind, repetându-ţi la nesfârşit în cap "îl iubesc şi mă iubeşte". E mare lucru ca, după ce ai fost atâta timp fata care nu ştie să stea cu cineva mai mult de două săptămâni, să ai brusc o relaţie de cinci luni şi încă să mai numeri.
La fel cum e mare lucru să găseşti pe cineva care să te accepte aşa cum eşti, care să nu zică nimic că e dezordine la tine acasă, care să înţeleagă că încă nu eşti pregătită pentru alt tip de relaţie, care să accepte că fumezi şi bei şi care să înţeleagă că nu mai ştii să mergi după două beri. El va fi mereu genul de om cu care vei putea să fii tu şi vei putea să faci ce vrei. Vei putea să discuţi deschis cu el despre orice şi te va înţelege. Nu o să zică că îi fumezi ţigările, nu o să zică niciodată faţă de tine "toate sunteţi la fel" şi se va aştepta să îl înţelegi când îţi va zice că nu are bani. Va fi cel care te va face să simţi că pluteşti cu un sărut şi va fi cel pentru care tu vei fi mereu fata ideală. Va fi mereu el când e cu tine şi va fi mereu cel cu care poţi să fii tu.
Şi dacă ai găsit un tip de genul ăsta, da, fată. Ăla e noroc. Păstrează-l că merită din plin! Am avut norocul chior de a găsi pe cineva care să fie aşa şi îl iubesc mai mult decât vă puteţi da seama. E imposibil să găseşti pe lume un sentiment mai frumos decât cel de a iubi persoana care te iubeşte!
Învaţă să apreciezi lucrurile mici pe care viaţa ţi le pune în faţă alături de cel cu care îţi împarţi sentimentele pozitive. Învaţă să iubeşti şi să fii iubit, iar atunci o să ai fericire.

2 comentarii:

  1. Nu o să zică că îi fumezi ţigările ci ca fumezi tigarile voastre:)8->ce sentiment minunat hai ca eu fac postari cand dau comentarii:)) imi super place:x si de ce ziceai la inceput ca nu priveste pe prea multi.eh asa si?!nici pe mine nu ma priveste da lasa ma ca nu moare nimeni e placerea ta de a scrie si deci scrie pt ca e blgul tau...parerea mea:))>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Da bai.. E tipu' care te face amanta si ii zice prietenei tale "iubita" =))
    ca in casa Foster.. "e cireasa de pe tort. E petala din boboc!" =))
    gen.. =))

    RăspundețiȘtergere