Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

vineri, 15 octombrie 2010

Blogurile altora şi cum m-au schimbat

Dacă tot am zis cum m-am apucat să scriu, cred că ar fi cazul să zic cum am început să scriu la modul la care o fac acum şi să dau nişte credite mai mult sau mai puţin directe.
Era cam iunie-iulie. Am intrat din nu ştiu exact ce motiv pe blogul unui amic şi am început să citesc. Când am terminat de citit postarea am rămas panou. Tot ce am mai fost în stare să fac a fost să zic zâmbind "are dreptate!" Am continuat să îi citesc blogul. El m-a învâţat să vorbesc despre mine şi despre viaţa mea aşa. Bine, nu e ca şi cum mi-ar fi zis ceva concret. Nu mi-a dat sfaturi, dar văzându-l cum scrie, am început şi eu să încerc să fac acelaşi lucru. Într-o măsura mai mică sau mai mare, mi-a ieşit.
Câteva luni mai târziu, am intrat pe blogul unei foste colege. L-am citit şi am ajuns la o concluzie. Trebuia să îmi fac şi eu un blog! Nu pentru că blogul ei m-a schimbat aşa de mult şi în niciun caz pentru că "toată lumea are", dar am realizat că pot să mă descurc cu el. Că aş avea ce să scriu şi credeam că m-aş şi pricepe mai mult sau mai puţin. Oricum, mama şi tata îmi spuseseră de mult că ar trebui să îmi fac blog pentru că am talent. Am hotărât să-i ascult şi pe ei o dată şi să văd ce iese.
Mi-am făcut şi nu cred că mă supra-apreciez când zic că am făcut o treabă destul de bună pentru o fată de nici paişpe ani. Aştept păreri!

Un comentariu:

  1. Adevarat. Eu nu as fi instare sa scriu ca tine.
    Parintii tai au avut dreptate. Chiar ai talent.
    Dar tu stiai asta.:)
    Modestia :))

    RăspundețiȘtergere