Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

duminică, 19 septembrie 2010

Muzica

Muzica. Ce e de fapt? Ceva ce îţi iese întâmplător în cale? Poate. Pentru mine, a fost ceva ce mi-a ieşit întâmplător în cale, dar am ştiut să primesc cu braţele deschise şi să mă bucur din plin de ceea ce avea să-mi schimbe viaţa simplă, plictisitoare şi neînsemnată.
După un timp, a devenit o parte din mine. Nu mai puteam să fac nimic fără ea. Şi crede-ţi-mă că e ciudat ca, în timp ce profa de fizică dictează, când nu se aude nimic, singurul lucru care să se audă să fie muzica din căştile tale. Dar asta nu m-a oprit. Muzica m-a ajutat mereu şi a fost mereu lângă mine când am râs sau când am plâns. 
A ştiut să-mi ofere exact ceea ce am dorit. A fost prietenul care nu m-a dezamăgit niciodată şi mi-a fost alături mereu atunci când am avut nevoie de ea. Un zâmbet sau o lacrimă au fost mereu la o distanţă de un play. Şi am apreciat asta mereu.
Niciodată nu mi-a cerut nimic la schimb pentru tot ce a făcut pentru mine. Şi acum ştiu că mulţi se vor întreba "ce poate să facă o simplă melodie aşa de special?", dar poate să facă multe. Odată cu faptul că a devenit parte din mine şi din viaţa mea, ocupă un loc total deosebit. Pentru că "parte din mine" nu sunt mulţi sau multe.
Nu se rezumă tot la mesaj, negativ sau stil, ci la cum priveşti. Privind din afară, poţi spune că e ok ca mod de relaxare. Eu şi mulţi alţii am văzut-o ok ca stil de viaţă.
Ţie ce ţi-a schimbat viaţa?

4 comentarii:

  1. :) cat adevar , este chiar un stil de viata interesnt , si chiar imi place mult partea k "e la distanta de un play " dar nu poti sa traiesti numai din muzica , mai "gusta" si din viata reala

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am zis că trăiesc doar din asta
    Viaţa e frumoasă, oricum
    Muzica e doar un condiment

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie?Muzica!In mod sigur muzica!
    Stii, m-am regasit in postul tau, nici eu nu pot face nimic fara muzica.Ma trezesc si adorm cu muzica.E pus si simplu magic sa mergi pe strada cu castile in urechi , cocentrandu-te la versuri sau la melodie , fara sa iti mai pese de probleme de zi cu zi, sau sa stai in casa cu privirea fixata pe un lucru marunt, sau cu ochii inchisi, fiind capabil/a sa intelegi mesajul din spatele melodiei si sentimentele celui/celei care o canta... [pentru cei care pot face asta]
    Musica e ..sacra .
    Pentru mine nu stiu daca e un medicament, sau un drog, dar orice ar fi, nu voi renunta la ea in veci !
    Si nici tu sa nu faci asta..

    RăspundețiȘtergere