Ce v-aş ruga foarte frumos

În primul rând, pentru cei care vor să afle cine sunt şi cam care-i faza cu mine, daţi un click pe "Lex. şi nimic mai mult". Apoi, v-aş ruga să îmi lăsaţi feedback. Fie pozitiv sau negativ. Nu mă deranjază criticile. Vreau să ştiu ce am făcut bine, ce am făcut rău, unde trebuie să mai lucrez, ce aţi vrea să vedeţi de la mine, de-astea.
În rest, tot ce pot să zic e...
Enjoy!

luni, 19 decembrie 2011

Celălalt el

Am pierdut pentru că am pus punct sau am câştigat pentru că am reuşit să te conving să îmi laşi lumina aprinsă pe hol?
Am vrut să fac ceva bine, am crezut în minciuni şi în mii de vorbe pe care le-am auzit prea mult de la prea mulţi, ţi-am zis să pleci şi, la sfârşit, am pierdut tot. Fără tine, fără el, doar un altul care mi-a promis marea cu sarea şi faptul că se va schimba pentru mine, am pierdut singura şansă de reabilitare pe care mi-a promis-o lumea. Şi dacă am pierdut-o ce? Aşa pun problema. Nu caut să îmi spăl păcatele. Am mult prea multe şi ştiu că sunt un suflet gol pe drumul către o nemurire dureroasă pe care o voi câştiga trişând, pentru că Dumnezeu îmi va trânti porţile Raiului în nas dacă voi avea tupeul să încerc să intru acolo.
Tot ce am vrut după ce mi-am dat seama că am pierdut tot ce-am avut, a enşpe miliarda oară, ai fost tu. Pentru că tu ai fost cel pentru care, de la început, am fost singura opţiune. Ştiu, la început, ai făcut-o din nevoie şi ştiu că nu vei recunoaşte, dar apoi ai început şi tu să pui suflet într-una ca mine. Şi ţi-ai jurat că n-ai s-o faci, că mă cunoşti prea bine, dar ai făcut-o.
"Nu îmi pasă ce spune lumea despre tine. Eu ştiu cine eşti tu." Mă cunoşti mai bine decât mulţi alţii. Suntem la fel. Suntem doi monştrii pe care omenirea i-a marginalizat nevrând să-i aibă pe conştiinţă. O să murim singuri şi totuşi împreună, pentru că mă cunoşti aşa cum nu mă cunoaşte nimeni. Ai văzut mai mult decât am vrut să îţi arăt, dar nu îmi pare rău. Şi ştii de ce? Pentru că, dacă nu mă cunoşteai aşa şi dacă nu ştai de ce sunt în stare când vreau ceva, nu m-ai fi primit înapoi.
E adevărat, nici eu nu am fost plecată mult, dar nu cred că aş fi lăsat lumina aprinsă pe hol pentru una ca mine. Dar mă bucur că sunt aşa, pe de-o parte, pentru că sunt tot ce vrei şi îmi place. Tu mi-ai întins o mână când nici eu nu mă puteam uita la mine. Nu îţi pasă cum mă văd ceilalţi. În uniforma de şcoală sau în lenjeria neagră de mătase, în ochii tăi, tot aceeaşi copilă sunt. Ştii din ce sunt făcută şi de-aia mă vrei.
Sunt doar o alta, ştii prea bine, dar aşa simplă cum sunt, tu eşti conştient de cât pot să mă complic de mult şi faptul că m-am complicat cu tine te face să te simţi bărbat. Alimentează-ţi egoul nemărginit cu toată fiinţa mea şi hrăneşte-te cât mai ai cu ce. Nu vreau să plec încă, dar ştii foarte bine că încă nu sunt a ta.

2 comentarii: